Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 0 van 0 resultaten
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 0 van 0 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Wegwerphandschoenen

Wegwerphandschoenen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Sterker nog, ze zijn zelfs genoodzaakt om gedragen te worden in bepaalde sectoren zoals de medische sector, agrofood of voor hygiënische werkzaamheden. Bij Werkhandschoenenwereld heeft u de keuze uit een breed assortiment aan wegwerphandschoenen. Er zijn wegwerphandschoenen gemaakt van verschillende materialen. Zo zijn er wegwerphandschoenen gemaakt van nitril, latex of vinyl. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen of u gepoederde of ongepoederde handschoenen prefereert.

Meer lezen >

Wegwerphandschoenen online bestellen

Latex handschoenen zijn erg soepele handschoenen, waardoor ze erg prettig zijn om te dragen. Ze bieden een goede bescherming tegen bacteriën, virussen en chemicaliën. Nitril handschoenen zijn uiterst geschikt wanneer u werkzaam bent in de voedingsmiddelenindustrie of als dokter zijnde. Naast dat de handschoen vooral wordt gebruikt wanneer u met oliën, vetten of zuren werkt, wordt de handschoen vaak gebruikt in sectoren waarbij overdraagbare ziektes, besmettingen en kruisbesmettingen een rol spelen. Vinyl handschoenen zijn net zoals nitril handschoenen ook effectief wanneer u met oliën, vetten en zuren werkt. De vinyl handschoenen zijn ook effectief wanneer u met chemicaliën met een laag risico werkt. Daarnaast zijn vinyl handschoenen een goede vervanger voor mensen met een latex allergie.

Meer lezen >

Wegwerphandschoenen online kopen

Bij Werkhandschoenenwereld kunt u eenvoudig en snel de wegwerphandschoenen bestellen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen gepoederde en ongepoederde wegwerphandschoenen. Bij gepoederde handschoenen wordt het vocht en zweet beter geabsorbeerd. Daarnaast zijn ze gemakkelijker aan te trekken. Dit komt omdat de handschoenen voorzien zijn van maiszetmeel. De ongepoederde handschoenen zijn iets duurder dan de gepoederde handschoenen. Dit komt doordat bij de gepoederde handschoenen eerst het maiszetmeel verwijderd moet worden. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u graag verder!

Meer lezen >