Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Handschoenen maat
Levertijd
Prijs

Wegwerphandschoenen

Wegwerphandschoenen

Wegwerphandschoenen zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Sterker nog, ze zijn zelfs genoodzaakt gedragen te worden in bepaalde sectoren zoals de medische sector, agrofood of voor hygiënische werkzaamheden. Bij Werkhandschoenenwereld heeft u dan ook de keuze uit een breed assortiment disposable handschoenen. Er zijn wegwerphandschoenen te vinden, gemaakt van nitril, latex en vinyl. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen of u gepoederde of ongepoederde handschoenen prefereert.

Latex handschoenen zijn erg soepele handschoenen, waardoor ze prettig te dragen zijn. Ze bieden goede bescherming tegen bacteriën, virussen en chemicaliën, Nitril handschoenen zijn uiterst geschikt wanneer u werkzaam bent in de voedingsmiddelenindustrie of als dokter. Naast dat de handschoen vooral wordt gebruikt, wanneer u met oliën, vetten en zuren werkt, wordt de handschoen vaak gebruikt in sectoren waarbij overdraagbare ziektes, besmettingen en kruisbesmettingen een rol spelen. Vinyl handschoenen zijn net zoals nitril handschoenen ook effectief wanneer u met oliën, vetten en zuren werkt. De vinyl handschoenen zijn ook effectief wanneer u met chemicaliën met een laag risico werkt. Daarnaast zijn vinyl handschoenen een goede vervanger voor mensen met een latex-allergie.

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken uit de verschillende materiaal wegwerphandschoenen, heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen gepoederde en ongepoederde wegwerphandschoenen. Bij gepoederde handschoenen wordt het vocht en zweet beter geabsorbeerd. Daarnaast zijn ze gemakkelijker aan te trekken. Dit komt omdat de handschoenen voorzien zijn van maiszetmeel. De ongepoederde handschoenen zijn duurder dan de gepoederde handschoenen. Dit komt doordat bij deze handschoenen eerst het maiszetmeel verwijderd moet worden.

Bel mij terug!
Advies nodig?