Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Handschoenen maat
Levertijd
Prijs

Werkhandschoen voor in de food industrie


Werkhandschoen voor in de food industrie

Werkhandschoenen voor in de food industrie

Bij het werken met voedsel komen hoge eisen kijken als het gaat om hygiëne. De werkhandschoenen die bij de voedselverwerkende industrie gebruikt worden, beschermen de producten tegen eventuele bacteriën en ziektekiemen. Bij Werkhandschoenenwereld bieden wij in de categorie foodindustrie twee verschillende modellen aan: De Safeworker SW 41 en de Cerva starling blue.

De Cerva starling blue is een latex handschoen. Latex handschoenen zijn gemaakt van natuurlijk rubber. De latex handschoen is uitermate geschikt voor bescherming tegen overdracht van bacteriën en virussen. Daarnaast voelt de handschoen erg comfortabel en flexibel aan. De CE categorie die aan deze handschoen wordt toegewezen is categorie 1: Geschikt voor werkzaamheden met weinig risico's.

De Safeworker valt onder de categorie nitril handschoenen. Nitril handschoenen zijn gemaakt van synthetisch rubber en worden vaak als alternatief gebruikt voor latex handschoenen, vanwege de allergische reacties die men kan ervaren bij het dragen van latex handschoenen. De Safeworker is vooral bestendig tegen olie, vet en spatten van bepaalde chemicaliën. Kortom, de Safeworker biedt de beste bescherming tegen micro-organismen. De handschoen is ongepoederd en wordt toegekend aan de CE categorie 3: Bescherming tegen onomkeerbare of dodelijke risico's.

Beide modellen zijn in verschillende maten te bestellen. De Safeworker is al vanaf 1 stuk verkrijgbaar, de Cerva starling blue vanaf 12 stuks.

Bel mij terug!
Advies nodig?