Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Werkhandschoenen voor schilders en stukadoors

Werkhandschoenen voor schilders en stukadoors

Het is belangrijk dat met verven de juiste werkhandschoenen gedragen worden. In verven op waterbasis zitten namelijk schimmelwerende stoffen, fungiciden en biociden, die bij intensief gebruik, eczeem kunnen veroorzaken. Bij andere verven heb je de kans dat het oplosmiddel via de huid in de bloedbaan terecht komt. 

Bij Werkhandschoenenwereld bieden wij twee soorten modellen aan: De Safeworker SW 7198 werkhandschoen en de Cervan Bunting white werkhandschoen. Beide werkhandschoenen zijn voorzien van een witte PU coating. Hierdoor vallen ze in klasse 2 van de Europese richtlijn 89/686/EEG. Hierin wordt gesteld dat het product voorzien is van een vloeistof werende coating. Het beschermt de huid dan ook tegen chemische vloeistoffen. Ook voldoen beide werkhandschoenen aan de norm EN 388. Dit wil zeggen dat ze getest zijn op slijt-, schuur-, snij- en perforatieweerstand.

Naast dat de handschoenen voldoen aan de Europese richtlijn en de EN norm, hebben ze ook een hoge vingergevoeligheid. Dit maakt de handschoenen ideaal voor schilderwerk. Verder zijn beide modellen naadloos, waardoor het comfort van de handschoenen wordt vergroot en hebben ze een uitstekende grip bij het vastpakken van objecten bij natte en droge werkzaamheden. U kunt beide modellen vanaf twaalf stuks bestellen in verschillende maten!